Ambeli Apartments

Decentralized Administration Of The Aegean, Exomytis
Ambeli Apartments Öne Çıkan Resim
Ambeli Apartments Dış Mekan
Ambeli Apartments Dış Mekan
Ambeli Apartments Dış Mekan
Ambeli Apartments Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Ambeli Apartments
Perivolos Decentralized Administration Of The Aegean, Exomytis

Ambeli Apartments misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Perivolos Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Perissa Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Antik Thira ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 5 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odanızda pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Jakuzi (Outdoor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x