Villa Eleftheria

Cyclades Adaları, Agios Georgios
Villa Eleftheria Genel
Villa Eleftheria Öne Çıkan Resim
Villa Eleftheria Dış Mekan
Villa Eleftheria Dış Mekan
Villa Eleftheria Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Villa Eleftheria
Perivolos, Agios Georgios Cyclades Adaları, Agios Georgios

Villa Eleftheria misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Perivolos Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Perissa Plajı ile 1 mi (1,5 km) ve Antik Thira ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 19 inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks
Dubleks
Stüdyo
Stüdyo
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Basic
Basic Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x