Opera Blue Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Korfu İlçesi
Opera Blue Hotel Genel
Opera Blue Hotel Genel
Opera Blue Hotel Genel
Opera Blue Hotel Genel
Opera Blue Hotel Genel
Image More +63 fotoğraf
Opera Blue Hotel
Gouvia Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Korfu İlçesi

Korfu bölgesindeki Opera Blue Hotel misafirlere deniz kıyısında, Ipsos Plajı ve Aqualand ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Korfu İskelesi ile 7,8 km ve Glyfada Plajı ile 13 km mesafede.

Restoranda Opera Blue Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 62 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Stüdyo Süit, Havuz Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Grand
Grand Stüdyo Süit, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x