Filippas Rooms

Korfu İlçesi
Filippas Rooms Genel
Filippas Rooms Öne Çıkan Resim
Filippas Rooms Dış Mekan
Filippas Rooms Dış Mekan
Filippas Rooms Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Filippas Rooms
Gouvia , Korfu İlçesi

Filippas Rooms konaklamanızda Korfu bölgesinde, plaj yakınında, Gouvia Beach yakınında ve Gouvia Marina S.A. ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Dassia Plajı ile 3,5 km (2,1 mil) ve Aqualand ile 5,5 km (3,4 mil) mesafede.

Filippas Restaurant Filippas Rooms misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki 2 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x