One Cuernavaca

Orta Meksika, Cuernavaca
One Cuernavaca Genel
One Cuernavaca Genel
One Cuernavaca Genel
One Cuernavaca Genel
One Cuernavaca Genel
Image More +52 fotoğraf
One Cuernavaca
Carretera Mexico Acapulco KM 88.6 s/n Orta Meksika, Cuernavaca

Cuernavaca bölgesindeki One Cuernavaca konaklamanızda, Spanish Language Institute - Day Course ve Etno-botanik Bahçe ve Geleneksel Bitkisel Tıp Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tepozteco Piramidi ile 24,7 mi (39,7 km) ve Cuernavaca Golf Kulübü ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 125 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x