Hotel Argento

Cuernavaca
Hotel Argento Genel
Hotel Argento Genel
Hotel Argento Genel
Hotel Argento Genel
Hotel Argento Genel
Image More +43 fotoğraf
Hotel Argento
Rio Mayo 1001 , Cuernavaca

Cuernavaca bölgesindeki Hotel Argento konaklamanızda, Teopanzolco Arkeolojik Alanı ve Juan Soriano Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tepozteco Piramidi ile 18,3 mi (29,5 km) ve AVERANDA ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

63 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x