Hotel Vista Hermosa

Orta Meksika, Cuernavaca
Hotel Vista Hermosa Genel
Hotel Vista Hermosa Genel
Hotel Vista Hermosa Genel
Hotel Vista Hermosa Genel
Hotel Vista Hermosa Genel
Image More +61 fotoğraf
Hotel Vista Hermosa
Rio Panuco 600 Orta Meksika, Cuernavaca

Hotel Vista Hermosa misafirlere Cuernavaca merkezinde, Teopanzolco Arkeolojik Alanı ve Juan Soriano Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Tepozteco Piramidi ile 16,2 mi (26 km) ve Forum Cuernavaca ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak için las barricas ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Romantic Oda
Room
Suite master

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x