On Pinewood Guest House

Southern Suburbs, Newlands
On Pinewood Guest House Genel
On Pinewood Guest House Öne Çıkan Resim
On Pinewood Guest House İç Mekan
On Pinewood Guest House İç Mekan
On Pinewood Guest House Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
On Pinewood Guest House
6 Pinewood Road Newlands Southern Suburbs, Newlands

On Pinewood Guest House misafirlere Cape Town (Newlands) bölgesinde, Table Dağı Ulusal Parkı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Cavendish Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Masa Dağı ile 8,6 mi (13,9 km) ve Camps Bay Plajı ile 9,6 mi (15,4 km) mesafede.

On Pinewood Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 5 oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Luxury Süit
Room
Luxury Apart Daire
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x