Glenhaven Guesthouse

Southern Suburbs, Newlands
Glenhaven Guesthouse Öne Çıkan Resim
Glenhaven Guesthouse Dış Mekan
Glenhaven Guesthouse Dış Mekan
Glenhaven Guesthouse Kahvaltı
Glenhaven Guesthouse Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
Glenhaven Guesthouse
16 Glenhof Rd Newlands Southern Suburbs, Newlands

Glenhaven Guesthouse misafirlere Cape Town (Newlands) bölgesinde, Cavendish Meydanı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Newlands Kriket Sahası ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Masa Dağı ile 9,1 mi (14,7 km) ve Camps Bay Plajı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi (Swiss)
Room
Kır Evi (Courtyard )
Room
Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x