Omega Hotel Agadir

Agadir-ıda Ou Tanane, Founty
Omega Hotel Agadir Genel
Omega Hotel Agadir Genel
Omega Hotel Agadir Genel
Omega Hotel Agadir Öne Çıkan Resim
Omega Hotel Agadir Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Omega Hotel Agadir
G11 Lot Founty Agadir-ıda Ou Tanane, Founty

Agadir (Agadir Kent Merkezi) bölgesindeki Omega Hotel Agadir misafirlere Agadir Plajı) ve Casino Le Mirage ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Agadir Marina ile 6,6 mi (10,6 km) ve Vallee de Oiseaux ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Al Jazeera Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 96 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca gece kulübü ve açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x