Ocean Atlantic View

Agadir-ıda Ou Tanane, Founty
Ocean Atlantic View Genel
Ocean Atlantic View Genel
Ocean Atlantic View Genel
Ocean Atlantic View Öne Çıkan Resim
Ocean Atlantic View Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Ocean Atlantic View
Secteur F Sonaba Founty Agadir-ıda Ou Tanane, Founty

Ocean Atlantic View misafirlere Agadir (Agadir Kent Merkezi) bölgesinde, Agadir Plajı) ve Casino Le Mirage ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Agadir Marina ile 6,7 mi (10,7 km) ve Vallee de Oiseaux ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç plazma televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken açık havuz veya sauna gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Agadir bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Junior
Junior Süit
Standard
Standard Apart Daire
Presidential
Presidential Süit
Room
Senior Süit
Room
Premium Apart Daire
Room
Premium Stüdyo
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x