Borjs Hotel Suites & SPA

Agadir-ıda Ou Tanane, Founty
Borjs Hotel Suites & SPA Genel
Borjs Hotel Suites & SPA Genel
Borjs Hotel Suites & SPA Öne Çıkan Resim
Borjs Hotel Suites & SPA Dış Mekan
Borjs Hotel Suites & SPA Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Borjs Hotel Suites & SPA
Secteur Touristique La Baie des Palmiers, Quartier Founty Agadir-ıda Ou Tanane, Founty

Borjs Hotel Suites & SPA misafirlere Agadir (Agadir Körfezi) bölgesinde, Agadir Plajı) ve Casino Le Mirage ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Agadir Marina ile 6,8 mi (11 km) ve Kraliyet Sarayı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Le Rooftop ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 121 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Senior Süit (Double)
Room
Junior Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x