Olympus Terra Boutique Hotel

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Larissa
Olympus Terra Boutique Hotel Genel
Olympus Terra Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Olympus Terra Boutique Hotel Dış Mekan
Olympus Terra Boutique Hotel Dış Mekan
Olympus Terra Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Olympus Terra Boutique Hotel
36 Alexandrou Papagou St. Teselya Ve Merkez Yunanistan, Larissa

Larissa bölgesindeki Olympus Terra Boutique Hotel konaklamanızda, Alkazar Parkı ve Alkazar Stadı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Larissa Tiyatrosu ile 2,3 mi (3,7 km) ve Agios Achilios Kilisesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Dubleks
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x