Achillion Hotel

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Larissa
Achillion Hotel Genel
Achillion Hotel Öne Çıkan Resim
Achillion Hotel Dış Mekan
Achillion Hotel İç Mekan
Achillion Hotel Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Achillion Hotel
10, Kentavron Teselya Ve Merkez Yunanistan, Larissa

Achillion Hotel misafirlere Larissa merkezinde, Agios Achilios Kilisesi yakınında ve Alkazar Parkı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Larissa Tiyatrosu ile 0,3 mi (0,5 km) ve Ancient Theatre of Larissa ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x