Olympic Bibis Hotel

Thrace, Polygyros
Olympic Bibis Hotel Genel
Olympic Bibis Hotel Genel
Olympic Bibis Hotel Öne Çıkan Resim
Olympic Bibis Hotel Dış Mekan
Olympic Bibis Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Olympic Bibis Hotel
Metamorfosi Thrace, Polygyros

Olympic Bibis Hotel misafirlere Polygyros bölgesinde, plaj yakınında ve Porfi Plajı ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Nikiti Plajı ile 5,1 mi (8,2 km) ve Nikiti Limanı ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Restoranda Olympic Bibis Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire
Stüdyo
Stüdyo (for 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x