4 you Hotel

Thrace, Polygyros
4 you Hotel Öne Çıkan Resim
4 you Hotel Dış Mekan
4 you Hotel Dış Mekan
4 you Hotel Oda Düzeni
4 you Hotel Banyo Tipleri
Image More +19 fotoğraf
4 you Hotel
Metamorfosi, Chalkidiki Thrace, Polygyros

4 you Hotel misafirlere Polygyros bölgesinde, plaj yakınında ve Porfi Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Nikiti Plajı ile 4,6 mi (7,3 km) ve Theotokos Meryem Ana Yortusu Manastırı ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x