Amari Hotel

Thrace, Polygyros
Amari Hotel Genel
Amari Hotel Genel
Amari Hotel Öne Çıkan Resim
Amari Hotel Dış Mekan
Amari Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Amari Hotel
Metamorfosi Thrace, Polygyros

Amari Hotel misafirlere Polygyros bölgesinde, plaj yakınında ve Porfi Plajı ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nikiti Plajı ile 5 mi (8 km) ve Nikiti Limanı ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Restaurant Amari Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Superior
Superior Apart Daire
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x