Olive Tree Hotel

Doğu Kudüs, Kudüs
Olive Tree Hotel Genel
Olive Tree Hotel Genel
Olive Tree Hotel Genel
Olive Tree Hotel Öne Çıkan Resim
Olive Tree Hotel Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Olive Tree Hotel
23 St George Street Doğu Kudüs, Kudüs

Kudüs bölgesindeki Olive Tree Hotel konaklamanızda, St. George Katedrali ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Garden Tomb (Kabir Bahçesi) ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yafa Kapısı ile 1,3 mi (2 km) ve Holy Sepulchre Kilisesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Shalom Salaam restoranı ideal, bu restoran Orta Doğu mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 304 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Prime
Prime Superior
Prime
Prime Deluxe
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x