Grand Court Jerusalem

Doğu Kudüs, Kudüs
Grand Court Jerusalem Genel
Grand Court Jerusalem Genel
Grand Court Jerusalem Dış Mekan
Grand Court Jerusalem Dış Mekan
Grand Court Jerusalem Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Grand Court Jerusalem
15 Saint George St Doğu Kudüs, Kudüs

Grand Court Jerusalem misafirlere Kudüs merkezinde, St. George Katedrali yakınında ve Garden Tomb (Kabir Bahçesi) ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Yafa Kapısı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Holy Sepulchre Kilisesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

442 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x