Okay 1 Villa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Okay 1 Villa Genel
Okay 1 Villa Genel
Okay 1 Villa Genel
Okay 1 Villa Genel
Okay 1 Villa Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
Okay 1 Villa
#0325, Tapul Village Sangkat Svay Dangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Okay 1 Villa misafirlere Siem Reap (Taphul Köyü Bölgesi) bölgesinde, Angkor Wat ve National Road 6 Yolu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,9 mi (1,4 km) ve Lucky Alışveriş Merkezi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Passages Cafe yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 60 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Twin Room - Free Pick Up
Superior
Superior Triple Room - Free Pick Up
Family
Family Room 4 Adults (2 King Beds) - Free Pick Up
Room
Premier Deluxe King (Free Pick Up)
Room
Superior Double Room - Free Pick Up
Room
Family Room 3 adult ( 1 King bed - 1 single bed )
Room
Family Room 6 Adult (6 single beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x