The Local Time Village

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
The Local Time Village Genel
The Local Time Village Öne Çıkan Resim
The Local Time Village Dış Mekan
The Local Time Village Dış Mekan
The Local Time Village Kahvaltı
Image More +38 fotoğraf
The Local Time Village
Taphul Road Kuzey Kamboçya, Siem Reap

The Local Time Village konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Eski Pazar Bölgesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kraliyet Bahçesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Siem Reap Kraliyet Rezidansı ile 1 km (0,6 mil) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1 km (0,7 mil) mesafede.

Meksika mutfağı alanında uzman olan O'tacos yemek servisi için ideal, bu hostelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Family Room with Bathtub
Room
Deluxe Double Room with Bathtub
Room
Deluxe Twin Room with Bathtub
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x