Ocean View Guesthouse

Kudapaduwa
Ocean View Guesthouse Öne Çıkan Resim
Ocean View Guesthouse Dış Mekan
Ocean View Guesthouse Dış Mekan
Ocean View Guesthouse İç Mekan
Ocean View Guesthouse İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Ocean View Guesthouse
104, Lewis Place , Kudapaduwa

Ocean View Guesthouse konaklamanızda Negombo bölgesinde, plajda, Negombo Plajı yakınında ve St. Sebastian's Kilisesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon St.Mary's Church ile 2,1 km (1,3 mi) ve Negombo Balık Pazarı ile 2,7 km (1,7 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir gün sonrasında kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x