Angel Villa Negombo

Kudapaduwa
Angel Villa Negombo Genel
Angel Villa Negombo Öne Çıkan Resim
Angel Villa Negombo Dış Mekan
Angel Villa Negombo İç Mekan
Angel Villa Negombo Banyo Tipleri
Image More +12 fotoğraf
Angel Villa Negombo
197 Angel Villa ,Lewis Place , Kudapaduwa

Angel Villa Negombo misafirlere Negombo bölgesinde, plajda, Negombo Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve St. Sebastian's Kilisesi ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Negombo Plaj Parkı ile 0,7 mi (1,2 km) ve St Anthony's Kilisesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 4.00 ve 13.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x