Occidental Playa de Palma

Sant Francesc
Occidental Playa de Palma Genel
Occidental Playa de Palma Genel
Occidental Playa de Palma Genel
Occidental Playa de Palma Genel
Occidental Playa de Palma Genel
Image More +55 fotoğraf
Occidental Playa de Palma
Avinguda del Fra Joan Llabres 16 Palma de Mallorca , Sant Francesc

Occidental Playa de Palma konaklamanızda Palma de Mallorca bölgesinde, plaj yakınında, La Porciuncula Kilisesi ve El Arenal Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Aqualand El Arenal Su Parkı ile 4,3 km ve Cala Estancia Koyu ile 4,8 km mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Es Siurell yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 275 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Apart
Apart Daire (2 adults + 2 children)
Apart
Apart Daire (2 adults + 1 children)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda (2 Adults + 2 Children)
Deluxe
Deluxe Oda, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x