Aubamar Suites & Spa

Sant Francesc
Aubamar Suites & Spa Genel
Aubamar Suites & Spa Genel
Aubamar Suites & Spa Genel
Aubamar Suites & Spa Genel
Aubamar Suites & Spa Genel
Image More +41 fotoğraf
Aubamar Suites & Spa
Calle Misión de San Diego 17 , Sant Francesc

Palma de Mallorca bölgesindeki Aubamar Suites & Spa misafirlere deniz kıyısında, El Arenal Plajı ve Mallorca FAN Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Paseo Denizcilik ile 12,4 km ve Palmalı Santa Maria Katedrali ile 15,6 km mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için otelin havuz kenarı restoranı Algust ideal, bahçe manzarası eşliğinde yemek servisi yapılıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

141 odada MP3 takma konsolu ve minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Palma de Mallorca bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Balkon, Havuz Manzaralı (1 adult)
Junior
Junior Süit, Balkon, Havuz Manzaralı (2 adults)
Junior
Junior Süit, Balkon, Havuz Manzaralı (2 adults + 1 child)
Junior
Junior Süit, Balkon, Deniz Manzaralı (1 adult)
Junior
Junior Süit, Balkon, Deniz Manzaralı (2 adults)
Süit,
Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı (3 adults + 1 child)
Süit,
Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı (2 adults)
Süit,
Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı (3 adults)
Süit,
Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı (2 adults + 2 children)
Room
Junior Süit, Balkon, Havuz Manzaralı (2 adults + 2 children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x