Apartamentos Jade

Sant Francesc
Apartamentos Jade Genel
Apartamentos Jade Öne Çıkan Resim
Apartamentos Jade Dış Mekan
Apartamentos Jade Dış Mekan
Apartamentos Jade Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Apartamentos Jade
Carrer de Agusti Catany, 8 Palma de Mallorca , Sant Francesc

Palma de Mallorca bölgesindeki bu apart otel misafirlere havaalanı yakınında, Palma Plajı ile El Arenal Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Palmalı Santa Maria Katedrali ile 9,8 mi (15,7 km) ve Palma de Mallorca Limanı ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı döşenmiş apart dairede mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Misafirlerin konforu için telefon, masa ve güneşlik/perde sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Palma de Mallorca bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 3981 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x