Oc Tien Sa Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Oc Tien Sa Hotel Öne Çıkan Resim
Oc Tien Sa Hotel Dış Mekan
Oc Tien Sa Hotel Dış Mekan
Oc Tien Sa Hotel Dış Mekan
Oc Tien Sa Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Oc Tien Sa Hotel
163 Nguyen Hoang Orta Vietnam, Da Nang

Oc Tien Sa Hotel misafirlere Da Nang (Da Nang Şehir Merkezi) bölgesinde, My Khe Plajı ve Fortis Hoan My Danang Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dragon Köprüsü ile 1,8 mi (2,9 km) ve Phap Lam Pagodası ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Oc Tien Sa Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x