Danang Boutique Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Danang Boutique Hotel Genel
Danang Boutique Hotel Genel
Danang Boutique Hotel Genel
Danang Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Danang Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Danang Boutique Hotel
150-156 Nguyen Van Linh, Hai Chau Orta Vietnam, Da Nang

Da Nang (Da Nang Şehir Merkezi) bölgesindeki Danang Boutique Hotel misafirlere Han River ve Han Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cham Heykelleri Müzesi ile 2 km (1,2 mil) ve Dragon Köprüsü ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, Teras (Queen)
Luxury
Luxury Oda (The Blue Bird)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x