Mitisa Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Mitisa Hotel Genel
Mitisa Hotel Öne Çıkan Resim
Mitisa Hotel Dış Mekan
Mitisa Hotel Dış Mekan
Mitisa Hotel Dış Mekan
Image More +114 fotoğraf
Mitisa Hotel
67-69 Nguyen Van Linh, Hai Chau Orta Vietnam, Da Nang

Mitisa Hotel misafirlere Da Nang (Da Nang Şehir Merkezi) bölgesinde, My Khe Plajı ve Fortis Hoan My Danang Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dragon Köprüsü ile 1,7 mi (2,8 km) ve Phap Lam Pagodası ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda Mitisa Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimiz için 54 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Penceresiz
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Grand
Grand Süit, 1 Yatak Odası, Nehir Manzaralı, Kule
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Nehir Manzaralı, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x