Oasis Exclusive

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Anthoúsa
Oasis Exclusive Genel
Oasis Exclusive Genel
Oasis Exclusive Genel
Oasis Exclusive Genel
Oasis Exclusive Öne Çıkan Resim
Image More +93 fotoğraf
Oasis Exclusive
Anthousa Parga Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Anthoúsa

Oasis Exclusive misafirlere Parga merkezinde, Anthousa Şelalesi ve Anthousa Kalesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Ionian Sea ile 1,7 mi (2,7 km) ve Erimokastro - Venizianische Burg ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Oasis ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double Room
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Grand
Grand Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Dubleks,
Dubleks, 2 Yatak Odası (Maisonette)
Grand
Grand Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x