Filoxenia Sea & View

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Anthoúsa
Filoxenia Sea & View Öne Çıkan Resim
Filoxenia Sea & View Dış Mekan
Filoxenia Sea & View Dış Mekan
Filoxenia Sea & View Dış Mekan
Filoxenia Sea & View Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Filoxenia Sea & View
Vekios Vasilios Anthousa Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Anthoúsa

Filoxenia Sea & View konaklamanızda Parga bölgesinde, nehir kıyısında, Anthousa Şelalesi ve Anthousa Kalesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Valtos Plajı ile 3,2 km (2 mi) mesafede.

Filoxenia Sea & View misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 19 inç düz ekran televizyon sunulur.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı (Double Occupancy)
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı (Triple Occupancy)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x