Villa Apollo Parga

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Parga
Villa Apollo Parga Öne Çıkan Resim
Villa Apollo Parga Dış Mekan
Villa Apollo Parga Dış Mekan
Villa Apollo Parga Dış Mekan
Villa Apollo Parga Dış Mekan
Image More +96 fotoğraf
Villa Apollo Parga
Paralia Valtou Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Parga

Parga bölgesindeki Villa Apollo Parga misafirlere plaj yakınında, Valtos Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Erimokastro - Venizianische Burg ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Parga Kalesi ile 2,7 km (1,7 mil) ve Kryoneri Plajı ile 5,2 km (3,2 mil) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Süit,
Süit, Jakuzi
Room
Stüdyo (A)
Room
Stüdyo (B)
Room
Superior Stüdyo
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x