Oakdene Guest House

Klein Karoo, Oudtshoorn
Oakdene Guest House Öne Çıkan Resim
Oakdene Guest House Dış Mekan
Oakdene Guest House Dış Mekan
Oakdene Guest House Dış Mekan
Oakdene Guest House Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Oakdene Guest House
99 Baron Van Reede Street Klein Karoo, Oudtshoorn

Oakdene Guest House misafirlere Oudtshoorn merkezinde, Oudtshoorn Asma Köprüsü ve C.P. Nel Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Arbeidsgenot ile 0,9 mi (1,5 km) ve Cango Wildlife Ranch ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 4.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Viktorya dönemi stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Comfort King Room
Room
King or Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x