Gumtree Guest House

Klein Karoo, Oudtshoorn
Gumtree Guest House Genel
Gumtree Guest House Genel
Gumtree Guest House Genel
Gumtree Guest House Genel
Gumtree Guest House Öne Çıkan Resim
Image More +64 fotoğraf
Gumtree Guest House
139 Church Street Klein Karoo, Oudtshoorn

Oudtshoorn bölgesindeki Gumtree Guest House konaklamanızda, Oudtshoorn Asma Köprüsü ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve C.P. Nel Müzesi ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Arbeidsgenot ile 0,4 mi (0,7 km) ve Cango Wildlife Ranch ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x