De Akker Guest House

Klein Karoo, Oudtshoorn
De Akker Guest House Genel
De Akker Guest House Genel
De Akker Guest House Öne Çıkan Resim
De Akker Guest House Kahvaltı
De Akker Guest House Yerinde Yemek
Image More +118 fotoğraf
De Akker Guest House
82 Kerk Street Klein Karoo, Oudtshoorn

Oudtshoorn bölgesindeki De Akker Guest House misafirlere Cango Wildlife Ranch ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Safari Ostrich Show Farm ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Buffelsdrift Game Lodge ile 8,3 km ve Cango Mağaraları ile 28,5 km mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Bahçeli
Luxury
Luxury Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
Luxury
Luxury Dört Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Avlu
Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Avlu
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x