Nostos Beach

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Nostos Beach Genel
Nostos Beach Genel
Nostos Beach Genel
Nostos Beach Öne Çıkan Resim
Nostos Beach Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Nostos Beach
Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Nostos Beach misafirlere Santorini merkezinde, Ege Adaları ve Kamari Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Antik Thira ile 2,2 mi (3,5 km) ve Athinios Limanı ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 10 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 10 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Economy
Economy Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x