Elmarel Villas

Cyclades Adaları, Kamari
Elmarel Villas Öne Çıkan Resim
Elmarel Villas Dış Mekan
Elmarel Villas Dış Mekan
Elmarel Villas Dış Mekan
Elmarel Villas İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Elmarel Villas
Nymfon & Apollonos, Kamari Cyclades Adaları, Kamari

Elmarel Villas misafirlere Santorini bölgesinde, plajda, Ege Adaları ve Kamari Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Antik Thira ile 2,1 mi (3,3 km) ve Athinios Limanı ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Elmarel Villas misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x