Norndee Huahin

Orta Tayland, Nong Kae
Norndee Huahin Genel
Norndee Huahin Öne Çıkan Resim
Norndee Huahin Dış Mekan
Norndee Huahin Dış Mekan
Norndee Huahin Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
Norndee Huahin
155/25 Soi Nong Kae Khao Takiab Orta Tayland, Nong Kae

Norndee Huahin misafirlere Hua Hin (Nong Kae) bölgesinde, Cicada Pazarı yakınında ve BlúPort Hua Hin Resort Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Vana Nava Hua Hin Su Parkı ile 3,4 km (2,1 mil) ve Khao Takiab Plajı ile 3,6 km (2,2 mil) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard A
Family
Family D
Garden
Garden Suit Room E
Room
Deluxe C
Room
Family Plus Room D Plus
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x