Baan Duangkaew Resort

Orta Tayland, Nong Kae
Baan Duangkaew Resort Genel
Baan Duangkaew Resort Öne Çıkan Resim
Baan Duangkaew Resort Dış Mekan
Baan Duangkaew Resort Dış Mekan
Baan Duangkaew Resort Dış Mekan
Image More +79 fotoğraf
Baan Duangkaew Resort
83/158 Soi Moobaannongkae Hua-Hin-Khao-Takiap Rd., Nongkae Orta Tayland, Nong Kae

Baan Duangkaew Resort misafirlere Hua Hin (Nong Kae) bölgesinde, Tamarind Gece Pazarı ve Hua Hin Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 3 mi (4,9 km) ve Cicada Pazarı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Duangkaew Restaurant restoranı ideal, bu restoran Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spa küveti gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x