Norfolk Towers Serviced Apartments

Nairobi
Norfolk Towers Serviced Apartments Öne Çıkan Resim
Norfolk Towers Serviced Apartments Dış Mekan
Norfolk Towers Serviced Apartments Dış Mekan
Norfolk Towers Serviced Apartments Oda Düzeni
Norfolk Towers Serviced Apartments Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
Norfolk Towers Serviced Apartments
Kijabe Street , Nairobi

Norfolk Towers Serviced Apartments misafirlere Nairobi merkezinde, Nairobi Üniversitesi yakınında ve Kenya Ulusal Tiyatrosu ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Nairobi Ulusal Parkı ile 7,3 mi (11,7 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

70 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Business Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Kule
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x