Longonot Place Serviced Apartments

Nairobi
Longonot Place Serviced Apartments Genel
Longonot Place Serviced Apartments Öne Çıkan Resim
Longonot Place Serviced Apartments Dış Mekan
Longonot Place Serviced Apartments İç Mekan
Longonot Place Serviced Apartments Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Longonot Place Serviced Apartments
Harry Thuku Road , Nairobi

Longonot Place Serviced Apartments misafirlere Nairobi (Nairobi Central) bölgesinde, Nairobi Üniversitesi ve Kenya Ulusal Tiyatrosu yakınında. Bu daire Nairobi Ulusal Parkı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Longonot Place Serviced Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 99 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç plazma televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x