Noble Place Chiangmai

Pa Daet (Chiang Mai)
Noble Place Chiangmai Dış Mekan
Noble Place Chiangmai Dış Mekan
Noble Place Chiangmai Dış Mekan
Noble Place Chiangmai Dış Mekan
Noble Place Chiangmai Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Noble Place Chiangmai
98/5 M.1 Soi Khaimuk 1 Chiangmai- Hod Rd Padad , Pa Daet (Chiang Mai)

Noble Place Chiangmai size Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve CentralPlaza Chiang Mai Havaalanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 2 mi (3,2 km) ve Tha Phae Kapısı ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Noble Place yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Triple
Triple Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x