Fellow Hostel

Pa Daet (Chiang Mai)
Fellow Hostel Öne Çıkan Resim
Fellow Hostel Dış Mekan
Fellow Hostel Dış Mekan
Fellow Hostel Dış Mekan
Fellow Hostel Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Fellow Hostel
196/7 Chiangmai-Hangdong Road , Pa Daet (Chiang Mai)

Fellow Hostel misafirlere Chiang Mai bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Chiang Mai Gece Çarşısı ve CentralPlaza Chiang Mai Havaalanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Chiang Mai Üniversitesi ile 1,6 mi (2,7 km) ve Tha Phae Kapısı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Hostelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Private
Private Room
Fellow
Fellow Group Room
Room
Female Dormitory
Room
Mixed Dormitory

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x