Noahgarden

Cotonou
Noahgarden Genel
Noahgarden Öne Çıkan Resim
Noahgarden Dış Mekan
Noahgarden Dış Mekan
Noahgarden Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Noahgarden
Gbegame 4, Rue 616 (Vons Gnonas Pedro) , Cotonou

Noahgarden konaklamanızda Cotonou merkezinde, Artisanal Center ve Marche Dantokpa ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Cotonou Merkez Camisi ile 2,5 km (1,6 mil) ve Fondation Zinsou ile 2,5 km (1,6 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Junior Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x