Buri Gallery House & Resort

Sri Phum
Buri Gallery House & Resort Öne Çıkan Resim
Buri Gallery House & Resort Oda Düzeni
Buri Gallery House & Resort Banyo Tipleri
Buri Gallery House & Resort Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Buri Gallery House & Resort Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +44 fotoğraf
Buri Gallery House & Resort
102 Rachadamnoen Road, Sripoom Muang , Sri Phum

Buri Gallery House & Resort misafirlere Chiang Mai (Eski Şehir Merkezi) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Wat Phra Singh ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Tha Phae Kapısı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Villa, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Signature Villa, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x