Nine Hotel Chiangmai

Kuzey Tayland, Chiang Mai
Nine Hotel Chiangmai Öne Çıkan Resim
Nine Hotel Chiangmai Dış Mekan
Nine Hotel Chiangmai Dış Mekan
Nine Hotel Chiangmai Dış Mekan
Nine Hotel Chiangmai Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Nine Hotel Chiangmai
9 Soi 6 Rachamakka Phrasing Kuzey Tayland, Chiang Mai

Nine Hotel Chiangmai misafirlere Chiang Mai (Eski Şehir Merkezi) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Wat Phra Singh ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tha Phae Kapısı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Family Room
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium King

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x