HP House Cafe'

Chiang Mai
HP House Cafe' Öne Çıkan Resim
HP House Cafe' Dış Mekan
HP House Cafe' Kahvaltı
HP House Cafe' Kahvaltı
HP House Cafe' Kahvaltı
Image More +45 fotoğraf
HP House Cafe'
149/1 Ratchamanka Rd, Prasing Mueang , Chiang Mai

HP House Cafe' misafirlere Chiang Mai (Eski Şehir Merkezi) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Pazar Günü Yaya Sokak Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Tha Phae Kapısı ile 1 mi (1,7 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x