Nikolas Studios

Megara
Nikolas Studios Öne Çıkan Resim
Nikolas Studios Dış Mekan
Nikolas Studios Dış Mekan
Nikolas Studios İç Mekan
Nikolas Studios Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Nikolas Studios
55th Klm Nat. Road Athens-Corinth Agiou Ioannou , Megara

Nikolas Studios misafirlere Megara (Kineta) bölgesinde, Kineta Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Pire Limanı ile 31,4 mi (50,6 km) ve Corinth Kanalı ile 14,3 mi (23,1 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 4 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere buzdolabı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 4 kilometre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otobüs durağı servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x