Hotel Cokkinis

Megara
Hotel Cokkinis Genel
Hotel Cokkinis Genel
Hotel Cokkinis Genel
Hotel Cokkinis Öne Çıkan Resim
Hotel Cokkinis Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Hotel Cokkinis
50th Km Old National Rd Athens-Corinth , Megara

Hotel Cokkinis konaklamanızda Megara bölgesinde, Pire Limanı ile 45,6 km (28,3 mi) ve Tarihi Atina Agorası ile 47,8 km (29,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Syntagma Meydanı ile 48,7 km (30,3 mi) ve Olympia Zeus Tapınağı ile 49,5 km (30,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve bisiklet turu bilgileri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Quadruple Room
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Budget
Budget Twin Room without a Balcony/Sea View
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
PET
PET FRIENDLY ROOM
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x