Kinetta Beach Resort & Spa - All Inclusive

Yunan Ana Karası, Megara
Kinetta Beach Resort & Spa - All Inclusive Genel
Kinetta Beach Resort & Spa - All Inclusive Genel
Kinetta Beach Resort & Spa - All Inclusive Genel
Kinetta Beach Resort & Spa - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Kinetta Beach Resort & Spa - All Inclusive Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Kinetta Beach Resort & Spa - All Inclusive
57th km of Old National Road Athens Corinth Kinetta Yunan Ana Karası, Megara

Kinetta Beach Resort & Spa - All Inclusive misafirlere Megara (Kineta) bölgesinde, Kineta Plajı ve Corinth Kanalı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Corinth Canal ile 14,9 mi (24 km) ve Casino Loutraki ile 16,8 mi (27,1 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Kinetta Beach Resort & Spa - All Inclusive içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 253 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x